Verlenging sluiting BP Flora te Rijnsburg

Eerder hebben wij een bericht geplaatst met betrekking tot de 15-jaarlijkse herkeuring van onze tanklocatie BP Flora te Rijnsburg. Hierin hebben wij gemeld dat het station tot en met donderdag 18 juni 2020 gesloten zou zijn.

Tijdens de keuring is helaas het leidingwerk afgekeurd. Dit houdt in dat al het leidingwerk vervangen zal moeten worden alvorens het tankstation weer operationeel is en door u gebruikt kan worden.

Voor het vervangen van het leidingwerk dienen wij de gehele (vloeistofdichte) vloer te verwijderen. Hierdoor zullen de werkzaamheden langer gaan duren dan in eerste instantie gedacht.
Naar verwachting zal ons tankstation, voorzien van nieuw leidingwerk- en pompen,
in week 33 weer open gaan.

In de tussentijd kunt u gebruik blijven maken van de tanklocatie van vh. Gebr. De Mooij aan de Rijnsburgerweg 68 te Oegstgeest.

Graag willen wij u bedanken voor uw begrip, vertrouwen en geduld. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Wij hopen u over een aantal weken opnieuw te kunnen informeren over de opening van het tankstation.

Mocht u naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via 0172-423200 of info@schoutenolie.nl. Ook kunt u te allen tijde contact opnemen met uw accountmanager.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.