VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook
logo
logo
logo
 

TRAXX

De energietransitie is volop aan de gang, ook in uw sector. Daarin blijven dieselmotoren voor zware toepassingen nog geruime tijd een belangrijke plaats innemen. Motorenfabrikanten blijven investeren in zuinige, schone en hoogtechnologische dieselmotoren. Daardoor is er noodzaak aan efficiënte, schone en betrouwbare dieselbrandstof.

TRAXX is al jaren koploper op gebied van dieselbrandstoftechnologie. Nu is de tijd aangebroken voor de volgende stap met een compleet aanbod vernieuwde TRAXX dieselbrandstoffen (TRAXX Zero, TRAXX  HVOMIX, TRAXX100). Voorzien van de revolutionaire CLEAN4FORCE technologie en een beproefde formulering voor bacteriebescherming. Met varianten op basis van hoogwaardige conventionele diesel en van hernieuwbare HVO. En altijd met ijzersterke voordelen op het gebied van rendement, 

TRAXX Clean Force Technologie

kostenbesparing en duurzaamheid. Maak kennis met het vernieuwde assortiment TRAXX dieselbrandstoffen. Klaar voor de nieuwste dieseltechniek, klaar voor de energietransitie, klaar voor de dagelijkse praktijk in uw bedrijf.

TRAXX: voor uw (Landbouw)werktuigen, Transport en Watersport

Fabrikanten ontwikkelen steeds zuinigere, schonere én dus geavanceerdere dieselmotoren. Ons antwoord daarop is de 4de generatie TRAXX Diesel met nieuwe CLEAN4FORCE technologie. Deze revolutionaire reinigende moleculen halen steeds het maximale rendement uit elke druppel brandstof. Ze verminderen slijtage aan de injectoren en beschermen tegen biodieselproblemen. Bovendien voorkomt de beproefde bacteriebestrijder schadelijke bacterieproblemen, verstopte brandstoffilters en stilstand. 

Resultaat: een hoogwaardige EN590 dieselbrandstof die bewezen efficiënt is, minder emissies uitstoot, bacterieproblemen voorkomt en zuinig is. TRAXX Diesel is onze meest performante diesel met de hoogste betrouwbaarheid en laagste kostprijs per kilometer of draaiuur.

De voordelen van TRAXX:

  • Verlaagt het brandstofverbruik
  • Reduceert de uitstoot van CO2 met 4%
  • Verlaagt de lokale uitstoot van o.a. fijnstof en NOx
  • Uitstekende bescherming tegen bacterieproblemen
  • Beschermt tegen de risico’s van FAME-biodiesel
  • Bij slechts 1,5% brandstofbesparing is de meerprijs reeds terugverdiend
  • Reeds meer dan 12.000 gebruikers in Nederland
 
Klik hier voor onze vollledige TRAXX brochure. Of heeft u meer interesse in de productspecificaties
U kunt morgen al van start gaan: TRAXX Diesel voldoet volledig aan de EN590 dieselnorm en is dus geschikt voor alle courante dieselmotoren. 

Wilt u meer weten over de unieke voordelen van TRAXX? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers op 0172 - 42 32 00 of met onze buitendienstmedewerkers in uw vakgebied.

Meer productinformatie over TRAXX kunt u ook vinden op
www.traxx-diesel.nl en www.traxx-diesel.nl/watersport

VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook