VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook
logo
logo
logo
 

DETECTA Smeermiddelanalysesysteem


DETECTA hét allesomvattend smeermiddelanalysesysteem
Vooral bij de huidige olieverversingstermijnen is een regelmatige monstername op zijn plaats. Al was het alleen maar om een slecht werkend luchtfilter, een brandstofverdunning en/of koelwaterlekkage tijdig te signaleren. Vroeger las men de kwaliteit van de olie af door enkele druppels tussen de vingers te wrijven. Inmiddels is daar meer voor nodig: een modern laboratorium, een goed gevulde up-to-date database en goed opgeleide experts. Een snelle en systematische verwerking van de gegevens zorgt voor een allesomvattend rapport.

DETECTA is zo'n allesomvattend analysesysteem voor smeermiddelen voor zowel motoren als industriële toepassingen. Bij een regelmatige opvolging informeert DETECTA u niet alleen over de kwaliteit van het smeermiddel en veranderingen ervan, u krijgt ook een beter inzicht in de staat van de motor of machine waarin het gebruikt wordt. DETECTA is toepasbaar op alle oliegesmeerde motoren en machines die baat hebben bij tijd- of afstandgebonden onderhoud.


Maar DETECTA gaat verder! Naast het genereren van testresultaten ontvangt u analysediagnoses en preventieve onderhoudsadviezen van onze experts. Als eindgebruiker heeft u dus een diversiteit aan voordelen, voortvloeiend uit het consequent toepassen van de DETECTA Service:

  • Machinestilstand wordt drastisch teruggebracht
  • Verhoogde levensverwachting van machineonderdelen
  • Onnodig onderhoud wordt vermeden
  • Optimalisatie van de levensduur van het smeermiddel
  • Tijd- en geldbesparing


Voor meer informatie en alles over de actuele tarieven, bel 0172 - 42 32 00.

VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook