VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook
logo
logo
logo
 

BP Fleetexpert

Eén van de belangrijkste tools om uw brandstofkosten te beheersen, is Management Informatie. Verkeerd gebruik en/of een te hoog verbruik van brandstof door uw berijders leidt tot aanzienlijk hogere kosten dan noodzakelijk.

BP FleetExpert is een uniek softwarepakket waarin u alle tankbeurten van uw onderneming kunt vastleggen. Via internet verwerkt u alle transacties van uw thuistankinstallatie, uw BP Plus tankpassen én tankpassen van andere merken in één systeem. Eenvoudig en op overzichtelijke wijze heeft u alle gegevens van uw wagenpark voor handen.

Bekijk film
De heldere rapporten en grafieken van BP FleetExpert helpen u om uw brandstofkosten te optimaliseren. Bovendien worden afwijkingen in het verbruik, brandstofafname, tankadvies, kilometerregistratie en brandstoftype automatisch gesignaleerd door ‘uitzonderingsrapportages’.  

BP FleetExpert is een Windows-softwarepakket dat communiceert met tal van andere pakketten (Word, Excel, PowerPoint, Lotus 123, Access, etc.). Het laat zich gemakkelijk aan uw boekhoudprogramma koppelen en is beschikbaar als stand-alone of als netwerkversie. Het pakket is verkrijgbaar in de volgende varianten:

BP FleetExpert Compact Edition: inclusief homebase & BP PLUS Kaart administratie tool.
BP FleetExpert Full version: inclusief rapporten & transacties van derden.

Wilt ook ú uw wagenparkbeheer optimaliseren? Onze transport-buitendienstmedewerkers adviseren u en tonen u graag een vrijblijvende demo.

VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook