VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook
logo
logo
logo
 

TRAXX Zero


De klimaatneutrale diesel die uw CO2-uitstoot reduceert en de restuitstoot compenseert; beter voor het milieu én beter voor uw business. 


TRAXX Zero is een zuinige en klimaatneutrale dieselbrandstof die speciaal ontwikkeld is voor milieu- bewuste bedrijven met moderne dieselmotoren en een eigen tankinstallatie.


Voor veel bedrijven is hun wagen- of machinepark de grootste energieverbruiker en bijgevolg ook de grootste bron van CO2-uitstoot. Steeds meer ondernemers zijn zich bewust van hun rol in de klimaatverandering, maar voor de bedrijfsvoering zijn vrachtwagens en machines vaak onmisbaar. TRAXX Zero biedt u nu de mogelijkheid om dit probleem op een kostenefficiënte manier aan te pakken en dit deel van uw klimaatimpact tot nul terug te dringen!
 

TRAXX Zero is een zuinige en klimaatneutrale dieselbrandstof die speciaal ontwikkeld is voor milieubewuste bedrijven met moderne dieselmotoren en een eigen tankinstallatie. TRAXX Zero bevat een uniek additievenpakket waardoor cruciale eigenschappen van diesel – zoals de verbranding, emissies en bescherming tegen bacterieproblemen – sterk verbeterd worden. 

 

Bovendien wordt de CO2-restuitstoot volledig gecompenseerd. Met TRAXX Zero blijven uw vrachtwagens en machines zuinig, klimaatneutraal, schoon en betrouwbaar lopen – elke dag weer!

Klik hier voor de TRAXX Zero brochure. Of heeft u meer interesse in de productspecificaties

Meer weten? Mail of bel ons. Onze medewerkers staan u graag te woord op 0172 - 42  32 00.

VCA Certificaat ISO9001 Certificaat Lean and Green certificaat logo Facebook