Schakel mee in deze energietransitie en ga voor verduurzaming! Maak kennis met Niels.

Graag introduceren wij onze nieuwe collega en man van de energie; Niels Draisma.

Ik ben Niels Draisma en vanaf 1 december jl. gestart in de functie:
Accountmanager Laadoplossingen & Renewables bij Schouten Olie. B.V.

Zoals bij velen bekend is er een energietransitie gaande. Een overgang naar een situatie waarin de energievoorziening structureel anders van aard en vorm is/wordt dan het huidige energiesysteem. Fossiele brandstoffen worden deels vervangen door duurzame (niet fossiele) energiebronnen/dragers.

Als organisatie die actief is in het leveren van brandstoffen en energiedragers ontwikkelen wij mee in de energietransitie en breiden onze diensten uit. Zo bent u bij Schouten dus ook aan het juiste adres voor laadpalen & laadoplossingen en alles wat hierbij komt kijken. Als familiebedrijf is het toekomstperspectief altijd in het vizier. Vanuit dat perspectief is maatschappelijk verantwoord ondernemen geen bijzaak, maar de enige logische werkwijze om – in een snel veranderende maatschappij – te zorgen dat wij een relevante partner blijven voor onze klanten.

De functie accountmanager laadoplossingen & renewables greep mij echt op een positieve manier.
Ik wilde wat innovatiefs en vooral toekomstgericht. Dit sluit zo goed aan op mijn wensen en toekomstvisie. Een nieuwe markt die nog volledig in de kinderschoenen staat en waar de kansen voor het oppakken liggen. Hierbij vind ik het ook fantastisch dat ik mijn steentje bij kan dragen aan verduurzaming en verbetering van het milieu.

Veel consumenten denken dat deze ontwikkelingen nog ver voor ons liggen. Vaak omdat de jaartallen 2025 en 2030 pas wettelijke verplichtingen met zich meebrengen en meestal wordt er dan pas naar gehandeld. De transitie is al begonnen en ik wil de consument ervan bewust maken om hier nu mee aan de slag te gaan, want 2025 staat al bijna voor de deur.

Wist u dat:

  • Bij nieuwbouwprojecten er nu standaard 10% van de parkeerplaats ingericht moet worden voor de EV-rijder?
  • Dit vanaf 2025 ook bij bestaande bouw van niet residentiële gebouwen met meer dan 20 parkeerplaatsen wettelijk verplicht wordt om minimaal 2 laadplaatsen aan te bieden. Dit zal nogal wat in beweging brengen!
  • Er elke dag nieuwe elektrische auto’s bij komen, alleen de groei van de laadpalen helaas niet parallel loopt met deze aantallen? 

Met dergelijke kennis en onderbouwing wil ik de EV-rijder voorzien in alle laadpalen & laadoplossingen. Niks is onmogelijk en ik krijg energie van uw uitdagende vraagstukken!

Verduurzamen doe je samen!

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden over laadpalen en laadoplossingen/laadpleinen?
Neem contact met mij op, ik kom graag vol energie langs voor een kop koffie!

Nu al nieuwsgierig, bekijk hier onze folder vol energie!

Niels Draisma, accountmanager Laadoplossingen & Renewables.
06-28 44 28 11/ niels.draisma@schoutenolie.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *