Nieuwe Petronas Urania met StrongtechTM-technologie

Ontwikkeld om langer sterk te blijven!

Op de totale kosten van een wagenpark, zijn de kosten voor de smeermiddelen gemiddeld maar 1%. Wel zijn deze kosten direct gelinkt aan de grotere kostenposten van een wagenpark, te weten de brandstof (30%) en onderhoud (5%). Met een relatief kleine wijziging in de kracht van de smeermiddelen kan er dus een grote impact op de totale kosten worden gemaakt.

Petronas lanceert de vernieuwde Urania product range met een focus op een sterkere vloeistof, sterkere motor en een sterker voertuig.
Meer kracht in de olie = meer kracht om verder te gaan. #Strongerforlonger

De wereld verandert en ontwikkelt zich snel. Dit vraagt ook steeds meer van de bedrijfsomgeving.

De duizelingwekkende snelheid waarmee de wereld verandert, betekent dat de bedrijfsomgeving ook zwaarder wordt. Er is meer vraag, er zijn langere reistijden, kortere deadlines, de concurrentie is heftiger, klanten verwachten meer, milieuwetgeving is strenger en de voertuigtechnologie ontwikkelt zich sneller dan ooit tevoren.

Het streven om in 2050 geen CO2 meer uit te stoten, betekent dat de limieten voor CO2, NOx en deeltjes tot wel 98% lager zijn. Dit gegeven, gekoppeld aan een strengere arbeidswetgeving, betekent dat OEMS’s overal grote wijzigingen moeten aanbrengen aan hun hardware, van motoren en zuigers tot nabehandelingssystemen, waarbij er meer geïnvesteerd moet worden in hybride motortechnologieën, biobrandstoffen en aardgas, en nieuwe, veeleisende vloeistofspecificaties.

Om de zware omstandigheden diep in de motor over lange afstanden en tijdens bedrijfsomstandigheden waarbij veel gestopt en gestart wordt te weerstaan, moet een olie zeer betrouwbaar zijn. De olie heeft de duurzaamheid nodig om de optimale viscositeit tijdens hoge temperaturen en schadelijk vuil te behouden. De olie moet ware kracht hebben. 

Dit zijn de redenen dat de nieuwe Petronas Urania range is ontwikkeld met StrongTech technologie, die u de kracht geeft om verder te (blijven) gaan.

Strongtech Technologie

PETRONAS Urania met StrongTech™- technologie is ontwikkeld om langer sterk te blijven en er wordt een uniek, sterk vloeistoflaagje gevormd om verversingsintervallen en de levensduur van de motor te verlengen, prestaties en rendement te maximaliseren en u de ware kracht te geven om door te gaan.

Meer informatie over Petronas Urania:

Petronas Urania Brochure
Petronas Urania technisch overzicht
Petronas Urania OEM Tabel
Petronas Urania specificatie overzicht
Petronas Urania – Tutela OEM Tabel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.