BP tanklocatie Flora Rijnsburg vanwege tankkeuring tijdelijk gesloten 4 t/m 18 juni as.

Wij informeren u graag over het volgende; In de periode van donderdag 4 tot en met donderdag 18 juni as. zal de 15-jaarlijkse herkeuring van de ondergrondse tankinstallatie plaatsvinden van onze BP tanklocatie Flora Rijnsburg, Laan van Verhof 3 te Rijnsburg. Naast de herkeuring zullen wij als voorbereiding op vernieuwing en optimalisatie van het tankstation het leidingwerk van de AdBlue-installatie uitbreiden. In vervolg hierop zullen in september de brandstof- en AdBlue pompen vernieuwd worden en zullen er twee extra AdBlue pompen geplaatst worden.

Vanwege de herkeuring zal het gedurende deze periode helaas niet mogelijk zijn om op deze locatie te tanken. Om u tijdens de werkzaamheden wel van dienst te zijn, kunnen wij u op de locatie van vh. Gebr. De Mooy aan de Rijnsburgerweg 68 te Oegstgeest van brandstof voorzien. Op deze locatie (zie onderstaande afbeelding) is het mogelijk om met uw Schouten Olie tankpas (het betreft dus niet de BP Routex pas*), onder de condities die u gewend bent, te tanken.

*Wel in het bezit van een BP Routex pas? Lees hier de brief van BP.

Let op! Op deze locatie kan alleen Diesel of AdBlue getankt worden en u vindt het tankstation achter op het terrein.

Onze excuses voor het mogelijke ongemak en dank voor uw vertrouwen en geduld. Wij verwelkomen u graag weer vanaf 19 juni op ons tankstation BP Flora Rijnsburg.

Mocht u naar aanleiding van dit schrijven nog vragen hebben dan zijn wij bereikbaar via
0172-423200 of info@schoutenolie.nl. Ook kunt u te allen tijde contact opnemen met uw accountmanager. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.