Adviseur Elektrisch Laden m/v (fulltime)

Als leverancier van brandstoffen bevinden we ons in een markt die een omslag maakt naar levering van duurzame energie in alle verschillende vormen. De kracht van onze organisatie ligt in een gedegen, flexibel en uitermate klantgericht beleid en het voortdurend inspelen op de vraag vanuit de markt.

Wij willen voorop lopen in de energietransitie en zijn onze strategie aangaande duurzame energiebronnen voor de toekomst dan ook continu aan het aanpassen op de vraag vanuit de markt en overheid.

Vanwege deze vooruitstrevende visie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van:
Adviseur Elektrisch Laden m/v (fulltime)

De Functie:

Je adviseert en begeleidt klanten op energieke wijze in de aanschaf van EV-laadoplossingen. Jij werkt samen met de accountmanagers van onze bestaande klanten en acquireert zelfstandig grote zakelijke gebruikers van elektrisch laden. Daarbij help en begeleid je de klant in het traject van de keuze van de juiste laadpalen en adviseer je over de beschikbare subsidies die van toepassing zijn. Binnen ons bedrijf bouw jij samen met een klein team aan deze nieuwe producten en diensten en groei jij uit tot de autoriteit binnen de onderneming op het gebied van elektrisch laden.

Het Profiel:

HBO werk- en denkniveau. Woonachtig in de regio Zuid-Holland / Utrecht.
Je bent een commercieel technische en resultaatgerichte “ondernemer” met gevoel voor en interesse in techniek. Je beschikt over initiatief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Door jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden ben je prima in staat op ieder niveau contacten te leggen en te onderhouden. Je bent leergierig, klantgericht, gestructureerd, gemotiveerd en stressbestendig. Je zit vol energie en straalt dit ook uit! Daarnaast herken je de wensen en behoeften van klanten en ga je altijd voor een deal. Inzet, creativiteit, verantwoordelijkheid, vrijheid en zelfstandigheid passen binnen ons familiebedrijf en zijn doorslaggevende factoren voor jouw succes. Je hebt ruime commerciële ervaring en affiniteit met techniek, bij voorkeur in het industriële segment.

Het Aanbod:

Wij bieden een interessante en zelfstandige functie binnen een ambitieuze en informele organisatie met kwalitatief en technisch hoogstaande producten en betrokken, enthousiaste medewerkers. De diversiteit van de te bezoeken bedrijven (prospects en klanten) maakt de functie leuk en veelzijdig. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een bonusregeling en een bedrijfsauto.

Ben jij degene die wij zoeken, stuur dan jouw motivatiebrief met foto en CV naar: Schouten Olie B.V., t.a.v. De afdeling Personeelszaken, Postbus 42, 2400 AA Alphen aan den Rijn. Of per email: pz@schoutenolie.nl
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

scroll

Bel mij