ACCOUNTMANAGER M/V (FULLTIME)

De Functie:

Je bent verantwoordelijk voor acquisitie en het beheren en behouden van klanten en fungeert als professioneel en betrouwbaar aanspreekpunt voor voornamelijk inkopers, bedrijfsleiders en directeur-eigenaren. Door jouw commerciële daadkracht in combinatie met advies op maat weet je tot succesvolle resultaten te komen. Je bent of raakt bekend met de verschillende brandstoffen en het smeermiddelenproductenassortiment van BP en Castrol, de tankpassen en haar vele toepassingsmogelijkheden. Samen met jouw collega’s zorg je voor de commerciële activiteiten in onze regio. Door een goede samenwerking met onze deskundige binnendienst kom je tot een hoog serviceniveau voor jouw klanten. Je bent omzetverantwoordelijk en je rapporteert aan de Salesmanager.

Het Profiel:

HBO werk- en denkniveau. Woonachtig in de regio Zuid-Holland / Utrecht.

Je bent een commerciële en resultaatgerichte “ondernemer” met initiatief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen. Door jouw goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden ben je prima in staat op ieder niveau contacten te leggen en te onderhouden. Je bent deskundig, service gericht, gestructureerd, gemotiveerd en stressbestendig. Je kunt je prima inleven in de wensen en behoeften van klanten en je bent pas tevreden wanneer de deal rond is. Daarnaast ben je nauwkeurig in het verwerken van gegevens in een CRM-pakket en kun je zelfstandig werken, waarbij je de samenwerking met collega-accountmanagers en de binnendienst niet uit het oog verliest. Inzet en creativiteit passen binnen ons familiebedrijf en zijn doorslaggevende factoren voor jouw succes.

Je hebt ruime commerciële buitendienstervaring bij voorkeur in het segment Industrie, kennis omtrent brandstoffen en smeermiddelen en je bent toe aan een tweede / derde stap in jouw loopbaan.

Het aanbod:

Wij bieden een interessante en zelfstandige functie binnen een ambitieuze en informele organisatie met kwalitatief en technisch hoogstaande producten en betrokken, enthousiaste medewerkers. De diversiteit van de te bezoeken bedrijven (prospects en klanten) maakt de functie leuk en veelzijdig. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een bonusregeling en bedrijfsauto.

Ben jij degene die wij zoeken, stuur dan jouw motivatiebrief met foto en CV naar:

Schouten Olie B.V., t.a.v. De afdeling Personeelszaken, Postbus 42, 2400 AA Alphen aan den Rijn.
Of per email: pz@schoutenolie.nl
(Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.)

scroll

Bel mij