Accountmanager Brandstofpassen en FleetExpert m/v (fulltime)

Wij bieden veel meer dan alleen geavanceerde brandstoffen voor de voertuigen van onze klanten. Onze verschillende brandstofpassen geven onze klanten toegang tot slimme oplossingen voor wagenparkbeheer en uitgebreide services, waarmee zij hun wagenpark zo efficiënt mogelijk kunnen beheren.

De Functie:

 • Benaderen van zakelijke potentiële klanten met onze BP brandstofpassen en maatwerkoplossingen ten aanzien van tankregistratie, accijnzen, tol, en kostenbeheer (BP FleetExpert)
 • Behandelen van nieuwe pasaanvragen;
 • Beheren en behouden van lange termijn relaties met onze bestaande pashouders;
 • Beheren en bijwerken van al je zakelijke activiteiten in CRM;
 • Meedenken over- en initiëren van gerichte marketingacties.

Het Profiel:

 • Beschik je over HBO werk- en denkniveau?
 • Heb je minimaal 3 jaar commerciële buitendienstervaring (koud prospecteren) en krijg je energie van het binnenhalen van nieuwe klanten?
 • Heb je affiniteit met de transportsector?
 • Kun je zelfstandig werken en ben je doortastend?
 • Ben je een teamplayer?
 • Toon je initiatief en beschik je over inlevingsvermogen, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen en ben je pas tevreden als de deal rond is?
 • Ben je woonachtig in ons werkgebied?

Als het antwoord volmondig JA is op deze vragen, dan zoeken we JOU!

Ons Aanbod:

 • Wij bieden een zelfstandige functie in een markt die volop in beweging is;
 • Je komt te werken in een gezonde, ambitieuze organisatie (48 mensen) met een informele goede werksfeer en in een bestaand team van enthousiaste accountmanagers;
 • Je krijgt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een auto, bonusregeling, pensioenopbouw, 26 vakantiedagen en een werkweek van 40 uur. In aanvang een contract van 12 maanden, dat kan uitgroeien naar een vast dienstverband.

Waar ga je werken?

Schouten Olie B.V. gevestigd te Alphen aan den Rijn is reeds vele jaren een begrip in de branche en kenmerkt zich door korte lijnen, persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid. Wij bieden de technische knowhow van een multinational, met de dienstverlening van een zelfstandig, regionaal opererend bedrijf. We werken in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Mede door onze enthousiaste medewerkers heeft ons familiebedrijf een uitstekende naam en marktpositie opgebouwd.

Als leverancier van alle brandstoffen en de vernieuwde duurzame TRAXX dieselbrandstoffen (TRAXX Zero, TRAXX HVO20, TRAXX HVO100) en als erkend partner voor BP en Castrol smeermiddelen richten wij ons voornamelijk op de Transport- en Garage sector, Industrie en Agrarische sector. De kracht van onze organisatie ligt in een gedegen, flexibel en uitermate klantgericht beleid en het voortdurend inspelen op de vraag vanuit de markt. We zitten midden in de energietransitie en zullen onze strategie aangaande duurzame energiebronnen voor de toekomst, zoals waterstof en elektra, dan ook continu aanpassen op de vraag vanuit de markt en overheid.  

Het bedrijf is een middelgroot en professioneel bedrijf, maar we houden het wel graag laagdrempelig. We zijn niet bang om aan te pakken en komen onze afspraken altijd na. De cultuur van het familiebedrijf zit er goed in en we hebben aandacht voor iedereen. Het is dat corona nu spelbreker is, anders had je ook ná werktijd een leuke werkgever met af en toe een feest en gezellige borrels. En je salaris en arbeidsvoorwaarden? Allemaal goed geregeld!

Wil je nog meer over ons weten? Scroll dan zeker even door de website.

Ben jij degene die wij zoeken, stuur dan jouw motivatiebrief met foto en CV naar:
Schouten Olie B.V., t.a.v. afdeling Personeelszaken, Postbus 42, 2400 AA Alphen aan den Rijn.
Of per email: pz@schoutenolie.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

scroll

Bel mij

Ik wil helder advies voor mijn laadoplossing